woensdag 11 juni 2014

Rome op de elektrische fiets door Maus Sturmer, vertrek 5 augustus 2014

Was het 3 jaar geleden de weg naar Santiago, nu wordt het een tocht uit dankbaarheid naar Rome
Deze reis wordt een echte pelgrimstocht, uit dankbaarheid. De laatste twee jaar zijn zeer hectisch en vooral heel verdrietig geweest. Mijn relatie, die ik twee jaar geleden om diverse redenen heb moeten verbreken, gaf nog steeds veel pijn en verdriet, dat ik heel moeilijk los kon laten. Iets wat gebeurt als je zelf heel veel van iemand houdt en dit niet beantwoord kan worden. Sinds een aantal maanden ben ik daar doorheen gekomen en heb eindelijk liefde voor mezelf gekregen. Mijn dubbele hernia gaf afgelopen jaar steeds meer klachten. In juli 2013 werd ik gebeten door een teek. Het duurde ruim drie maanden voor de ziekte van Lyme werd ontdekt. Er werden twee kuren gegeven, echter de bacterie blijft in het lichaam zitten. De gevolgen van deze ziekte zijn nog vrij onbekend, hoewel er op internet steeds meer over te vinden is. In maart 2014 werd ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis, met een lichte Tia. Het is allemaal goed afgelopen. Ik kan weer fietsen, fotograferen en schrijven. Allemaal zaken om heel dankbaar voor te zijn en redenen genoeg om deze reis te maken. Alleen de financiën en de fiets zijn nog een groot probleem. De fietsenmaker heeft vanmorgen inderdaad bevestigd dat zowel de accu's als de bedrading en motor de reis niet aankunnen. Hij liet me direct een nieuwe fiets zien die het wel aan kon, maar helaas dat is op dit moment financieel niet haalbaar. Maar aan de prijs en inruil was verder niets te doen. Jammer. De reis moet echter doorgaan, zo sterk voelt het van binnen. Dus dan maar met de oude elektrische fiets en ik zie het wel. Er gebeurden heel veel wonderen op de weg naar Santiago, dus waarom zou mij dat wonder niet overkomen dat ik wel veilig en wel in Rome kom.

Om mijn financiële probleem op te lossen heb ik 4 prachtige ansichtkaarten met eigen teksten gemaakt die ik voor € 7.50 verkoop, inclusief verzendkosten.

U zou mij kunnen helpen door als sponsor deze kaarten aan te kopen.

Als dank voor deze sponsoring wordt voor dit bedrag tevens een kaarsje met uw persoonlijke boodschap in Rome voor u opgestoken,

zoals ik ook tijdens mijn reis naar Santiago voor al mijn sponsoren heb gedaan.

Al tijden lang zet ik mijn zelfgemaakte kaarten met tekst op Facebook, Linkedin, op mijn Blogs en op 50 plusser.nl. Stel ze gratis ter beschikking en iedereen kan ze vrij lezen en zelfs zonder toestemming kopiëren. Zij worden door zeer velen gelezen. Nu vraag ik voor dit speciale setje van 4 kaarten, die gratis thuis gestuurd worden, dit kleine bedrag als sponsoring voor mijn reis. U mag natuurlijk altijd iets extra's meesturen als steuntje in de rug, daar heb ik zeker geen bezwaar tegen. Voor diegenen die geen idee hebben wat voor kaarten ik maak, zie voorbeeld bovenaan. Kaarten en tekst zijn exclusief voor de sponsors.

Het is kort dag, maar toch, het is mogelijk. Een gewone ansichtkaart kost u tegenwoordig al gauw 2.50 p. stuk. Deze kaarten zijn exclusief voor deze gelegenheid gemaakt en worden niet op internet gepubliceerd.  U kunt de kaarten bestellen door  € 7.50 over te maken op banknummer NL73 ABNA 0485 5860 96. Vanuit het buitenland dient u nog de BIC code te vermelden: ABNANL2A. Vergeet niet uw naam en adres te vermelden plus uw persoonlijke boodschap, die ik bij uw kaarsje en namens u, mag uitspreken. Elk kaarsje met boodschap krijgt een persoonlijke aandacht en intentie als dank voor uw sponsoring om deze reis voor mij mogelijk te maken.

Helpt u ook mee deze reis mogelijk te maken, opdat ik u daarna weer helemaal vers en fris, vol nieuwe gedachten en ideeën ten dienste kan staan met nieuwe verhalen en teksten? Vast hartelijk bedankt voor uw sponsoring.

U kunt mijn verhalen straks dagelijks volgen op het blog: http://romeopdeelektrischefiets.blogspot.nl/ en op Facebook. Bent u nog geen lid van mijn Blog of vriend op Facebook, meldt u dan vandaag nog aan. Zo kunt u mijn reisverslag met foto's dagelijks volgen. Voor mijn Blog meldt u zich aan door uw eigen email adres in te vullen in de rechterkolom, zodat u automatisch op de hoogte wordt gehouden van de tocht, het avontuur en de nieuwtjes onderweg
Dit is een voorbeeld van de exclusieve ansichtkaarten die u krijgt als u mee wilt sponsoren
 voor mijn reis naar Rome. 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten