zaterdag 23 januari 2016

Fysieke symtomen tgv ontgiften dat nu gaande is

ZO BELANGRIJK VOOR ALLE KLACHTEN DIE WIJ ALS VROUW OP DIT MOMENT HEBBEN
Fysieke gewaarwordingen en ervaringen, die meestal verband houden met het ontgiftingsproces en de hernieuwde afstemming van je stoffelijk lichaam ten gevolge van de aanpassingen van het DNA aan hogere frequenties. 
Zoals beven of trillen, tijdelijk onregelmatige hartslag of hartkloppingen, zoemen in de oren, lichtflitsen in het gebied van het derde oog of pulserende lichtflitsen in het hoofd, opvliegers die niet toe te schrijven zijn aan de menopauze, kortademigheid, vervroegde menopauze, intense vermoeidheid, verhitting van het fysieke lichaam, onhandigheid, spijsverteringsklachten, krampen, griepachtige verschijnselen, huiduitslag, pijn in spieren en gewrichten, met name in de knieĆ«n en heupen, hoofdpijn, vooral aan de basis van de schedel en pijn in nek en schouders. 
Het lichaam moet jaren van ‘giftig’ afval loslaten, of dat nu fysiek, emotioneel of mentaal is. Het is de ultieme staat van onthechting. Het proces van ontgifting vormt ook een zware belasting voor de uitscheidende organen, voor de lever en de nieren. Vandaar dat velen kunnen merken dat je wallen onder de ogen hebt, het bewijs van overbelaste nieren, en dat je problemen met de spijsvertering hebt zoals brandend maagzuur en winderigheid, het bewijs van een overbelaste lever.
Daarom moet je ook heel veel zuiver water drinken en zo gezond mogelijk eten.
Duizeligheid en zweverig gevoel
Dat komt doordat je op “hogere” bewustzijnsniveaus zit. Je moet er aan wennen op die niveaus te zitten en tegelijkertijd geaard te blijven. Deze gewaarwordingen nemen ook vaak toe tijdens zonnevlammen en volle maan.
Grotere eetlust en gewichtstoename
Dit komt omdat het lichaam enorme hoeveelheden energie nodig heeft om dit proces aan te drijven.
De pijnappelklier (=epifyse) wordt weer afgestemd op de Goddelijke aard
Dit kan pijn veroorzaken midden in je hoofd.
Wazig gezichtvermogen
De ene dag denk je dat je een (nieuwe) bril nodig hebt en de volgende dag niet. Zere, branderige, ogen komen ook nogal eens voor.
Dit kan opgewekt worden door een grotere afscheiding van afvalstoffen door de nieren.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten